Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

April-18

Varva ner

Vita Guide Coach firar fem år i år. Det känns som om tiden bara rusat iväg och jag har haft förmånen att få hjälpa så otroligt många människor. Jag kommer att göra något under det här året. Redan med det här månadsbrevet får man en liten rabattcheck som gäller under hela 2018 och kan användas för ett tillfälle. Se längst ner på sidan så har du den där.

 

Våren består av en hel del ledigheter. Det gör att när det gäller jobb så är det inte lätt att hinna med allt som ska göras. Jag kan uppleva en del stress under våren. Det är ok att känna det då och då men det är viktigt att ta tillvara de stunder som finns för att varva ner. En del pratar om negativ och positiv stress och att den positiva inte ska vara så farlig. I min värld är ingen stress bra för kroppen. Stress betyder att kroppen går på högvarv. Det är ett arv vi har med oss sedan vi skapades. Stressen då fick oss att skärpa till oss i jakten eller fly hals över huvud. Att kroppen går på högvarv kan vara bra en stund men, som jag skrev, inte i det långa loppet.

Mitt sätt att hantera det är att göra något helt annat när jag är ledig. Verkligen ta ledigt. Jag startar dagen med en längre frukost. Inget mer att äta utan låter det bra ta lite längre tid. Njuter av frukosten. Efter det så tar jag min bärbara dator och läser lite nyheter och passar även på att läsa lite roliga historier. Det är helt underbart att få sig ett gott skratt direkt på morgonen. Jag bär med mig den hela dagen sedan.

 

Nu har det ju varit fint väder några dagar. Visserligen lite kallt men klarblå himmel och en fint lysande sol. Så varför inte passa på att tanka lite D-vitaminer och känna att solen faktiskt värmer. Kanske ta en promenad eller en löprunda i det fina vädret. Och skulle det inte vara fint väder så är det helt ok att bara göra ingenting eller kanske yoga eller något annat. Om du inte vet hur man utövar yoga kan jag lära dig det. Om du vill ha andra avslappningsövningar kan du även få det hos mig. Bara boka en tid så löser vi det. Självklart hjälper jag dig med annat också.

Så: Hur vill du varva ner? Hur varvar du ner?

 

Uffe