Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

November-13

Hallå där!

 

November är här. Nu kan vi äntligen mysa med stearinljus och kanske en eld i en braskamin eller liknande. Visst är de mysigt. Det kan vara lätt att planera en mysig kväll. Bara att komma ihåg att tända ljusen när man ska äta kvällsmaten gör underverk.

 

Välja att planera

 

Ja, så är det faktiskt. Du väljer vad du vill njuta av och när. Vill du njuta kan du det. Det handlar om vilka förväntningar du har. Hur ser din ritning ut för ditt liv? Har du gjort en ritning för hur ditt liv ska se ut eller tar du bara dan som den kommer?

 

Om du väljer att planera ditt liv så är förutsättningen större för att ditt liv blir som du vill att det ska bli eller rättare sagt som du planerade det. Zlatan, Stefan Holm, Peter Forsberg m.fl. planerade sina liv. De tränade massor för att komma över sina hinder och få de resurser de behövde och de kom dit de hade planerat. Så hur ser din plan ut? Vilka resurser behöver du? Vilka hinder har ser du och hur planerar du för att eliminera dem?

 

Tänk t.ex. när man ska bygga ett hus så börjar med att planera vart huset ska stå, hur stort det ska vara, vilket material det ska byggas av etc. När de stora dragen är klara så börjar men att rita in el, ventilation, vvs etc. När allt är klart, bygglov finns så börjar man bygga huset. Ibland får man avvika från ritningen för att det kanske inte blev riktigt lika fint eller funktionellt som man hade tänkt sig från början men i stora drag blev det precis det hus man ville ha. När allt är klart står man där och njuter av att se det nybyggda huset.

 

Har du planerat ditt liv på så vis? Har du planerat hur du vill leva ditt liv med din partner? Har du planerat vad som verkligen är ditt önskade läge i livet? Vilka hinder finns det för att nå dit? Vilka resurser behöver du för att nå dit? För hur det än är i ditt liv oavsett om du planerat eller inte så är det aldrig försent att planera eller planera om. Om du inte planerat för ditt liv så här långt så är det inga problem att planera för det som kommer.

 

Hur vill du att fasaden ska se ut, vilken typ av fönster ska du ha och kommer du unna dig ett bubbelbadkar i ditt hus (liv)?

 

Men att ta ett bad kan man ta utan att planera. Låt även impulsiva val finnas i ditt liv.

 

 

 

Uffe