Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

Juli-15

Sommar och semester

 

Nu har det gått cirka ett år sedan jag hade semester under en längre period. Nu är det snart dags.

 

Har jag gått och längtat? Nej, inte direkt faktiskt. Året som gått har som vanligt varit fullt av nya erfarenheter och mycket annat. Det har hänt mycket under året. Och ur det perspektiv, som jag väljer att se det, så har allt varit bra saker.

 

I och med att jag inte har gått och längtat så har tiden fram till semestern inte varit lång och jag har fått uppleva ett otroligt år.

 

Hur gör du? Går du och längtar till sommaren och semestern?

 

Precis som med livet så handlar det om att tro på ett liv innan döden. För det kan ju du och jag vara överens om att det finns ett liv före döden. Det är dumt att missa det. Precis så är det med sommar och semester. Det finns en tid innan dess och du kanske kan hålla med även där att det är dumt att missa cirka 48 veckor på ett år bara för att få uppleva fyra av dem.

 

Vad har hänt sedan förra sommarsemestern? Vad för saker har du varit med om? Det kan vara positiva och negativa. Om du ser på hur stor del som var positivt och hur stor del som var negativt så kan du säkert se fördelningen, om du är objektiv, att det mesta som hänt är positiva händelser. Det kan ju vara så att det inte funnits något negativt alls under det år som gått.

 

Nu blev det här månadsbrevet inte riktigt som jag hade tänkt det, egentligen. Det jag egentligen vill säga är att lev hela året och låt sommar och semester få bli en extra liten höjdpunkt på året. Den där höjdpunkten som gör att du kan göra nästan precis som du vill. Sova lite längre, äta lite senare, vara vaken sent eller vad du nu vill. Eller som man säger att låt semestern vara om lök på laxen, grädden på moset och så vidare.

 

Ha en bra sommar och semester så kommer givetvis ett nytt månadsbrev i början av augusti. Då har vi visserligen sommaren kvar ännu och kanske handlar det om lite vad man kan göra på sin semester eller så handlar det om något helt annat.

 

Uffe