Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

Maj-15

Hej!

 

Jag ber om ursäkt att det här månadsbrevet kommer lite sent. Jag har fått prioritera vad jag ska göra och valde att prioritera bort det här.

 

För det är just det att prioritera som det här månadsbrevet handlar om.

 

När du prioriterar så handlar det inte direkt om vad du ska göra först utan vad du ska avvakta att göra eller inte göra alls. När du prioriterar så gör du bedömningar av konsekvenserna av dina val/prioriteringar och kommer till slut fram till vad som blir kvar efter att ha tagit bort en aktivitet efter en annan. Du väljer vilket spår du ska ta, d.v.s. vad du ska göra just nu.

 

Växel_Ulf_Åkerblom_coach

 

Att prioritera är en av de viktiga sakerna du alltid ska göra. Oavsett vad det handlar om. När du ska ta itu med en aktivitet så bör du fundera på vad det är du väljer bort.

 

Visst har det hänt dig att du känner att du inte har någon tid över. Du jobbar och sover hela tiden. Din motion blir lidande, dina böcker du tänkt att läsa blir liggande, de besök du skulle ha gjort blir inte genomförda, du skulle ha tvättat fönster etc.

 

Många gånger är det så att du faktiskt väljer bort dig själv. Du vill vara snäll och ställa upp för andra. För att orka det så är det ännu viktigare att du investerar i dig själv. Att du faktiskt ibland väljer att välja bort andra framför dig själv.

 

Så nästa gång du ska prioritera så kanske det kan vara bra att fundera på vad det är du väljer bort i din prioritering. Skulle det kunna vara så att det just nu är bättre att du t.ex. tar en tur mot ingenstans? Motorcyket_Ulf_Åkerblom_coachUffe