Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

September-15

Presentkort

 

När gav du dig själv eller någon du känner ett presentkort senast? Nu menar jag inte ett presentkort som kostar pengar utan ett presentkort som inte kostar något men som innehåller något speciellt för dig eller till den du ger det?

 

Våra dagar är ofta fyllda av arbete, städning, tvätt, ta hand om de nära och kära. Du jobbar hela dagen och kommer hem för att ställa dig vid spisen och laga mat. Efter det så ska tvätten hängas och sedan ska du förbereda lite annat innan det är dags för att fixa kläderna för morgondagen. Sedan ska du se till att få tid för att klippa gräsmattan och köpa kläder till barnen. Du ska hinna till frisören efter jobbet en dag och du ska hinna handla mat på vägen hem. Ja, våra dagar är fyllda av allehanda aktiviteter.

 

Det är helt ok att tycka att flera av dem är roliga och att de ger något. Glädjen att se att maten som du tillagade smakade bra och uppskattades av de som åt, att alla i familjen har rena kläder. Att det finns rena bestick, tallrikar mm att äta på. Att matlådan står i kylen på morgonen när du och de nära och kära ska åka iväg, att trädgården ser välvårdad ut. För visst är det fint att se på en välvårdad trädgård. Känna sig nöjd då du har slitit för att få det att gå runt.

 

Men när gav du dig själv ett presentkort själv eller till någon annan? Alltså inte ett sådant där presentkort som kostar pengar och som ger en möjlighet att till exempel hoppa bungy jump, åka speed boat eller att åka på ett spa eller vad som helst.

 

Det ges inte mycket tid till dig själv och det är likadant för någon annan du känner. Det finns ett presentkort som du kan ge dig själv eller någon du känner som verkligen skulle behöva det. Ett presentkort som gör att du inte behöver skramla pengar från andra för att få det att gå ihop ekonomiskt. Kanske skulle du pröva med att ge det till dig själv först för att verkligen känna att det är ett bra presentkort (jag lovar att du kommer att uppskatta det).

 

Här nedanför kommer det presentkortet till dig från mig så behöver du inte ta fram det själv. Nu har du fått ett av mig. Dela gärna med dig av det till andra när du använt det.

Presentkort_Månadsbrev_Ulf_Åkerblom