Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

Januari-17

Ett nytt år

 

God fortsättning på det nya året. Ett nytt år med nya utmaningar och nya händelser. En del kanske känns igen men jag kan lova att varje händelse är unik. För just den händelsen har inte inträffat vid just det ögonblicket. Funderar du vidare så är det säkert andra saker som skiljer sig åt också.

Men nu till det här månadsbrevet.

2017 börjar med att städa lite. Det handlar om att arkivera det som varit under 2016 och flytta om lite filer för att det ska bli lättare att hitta.  När det gäller hemsidan så kommer jag  inom kort inte bara ha en länk till årens veckobrev, i arkivet, utan kommer även lägga till vad rubriken var på dem i fall du söker något speciellt månadsbrev som du tyckte om lite extra.

Sedan ska ju bokföringen göras. Bara två månader kvar innan momsen ska deklareras. Jag kan tycka att det känns skönt att ha allt klart och inte behöva göra allt i sista sekunden. Det är lätt att skjuta upp saker som inte är så roliga och det kan jag välja att göra om det är så att jag kan acceptera konsekvenserna av mitt handlande. I detta fall så känns det bättre att inte ha det hängande över mig och just nu finns det lite tid att göra det jobbet.

Som vanligt gav jag inga nyårslöften. Jag har aldrig förstått meningen med det. Om det är något jag ska lova kan jag göra det när som helst under året.

Vad kommer att hända under 2017. Jag håller på att planera in två föreläsningar som jag planerar att ha under 2017. Båda kommer vara öppna för alla och givetvis gratis. Den ena är den som har varit populär och som heter: ”Är du medveten om vad du omedvetet bär med dig” och den andra har ännu ingen rubrik men kommer att rikta sig till ledare av olika slag och som handlar om hur du kan stärka ditt ledarskap. Så känner du någon som skulle uppskatta att höra min eller mina föreläsningar får du gärna tipsa den personen om att det kommer. Jag återkommer här i månadsbrevet när det börjar att närma sig.

En annan sak jag kommer att fortsätta göra är att ge ut mina månadsbrev till er. Jag ser att det är fler som läser mina månadsbrev än bara ni som får reda på det lite tidigare än alla andra. För det jag gör är att jag aviserar det på Facebook några dagar efter att ni fått mitt mail.

Mer under 2017 så är det att jag kommer att fortsätta blogga i Enköpings Posten.

Jag kommer givetvis även fortsätta att ta emot dig som vill ha min hjälp för det är ju det viktigaste av allt.

En ytterligare idé jag har är att göra om min hemsida något. Jag vet inte riktigt hur än men jag känner att jag har haft den så länge nu att det är dags att förnya den. Har du några idéer så får du gärna höra av dig till mig. Kanske ett helt nytt gränssnitt kanske blir aktuellt.

Det här blev inte ett vanligt månadsbrev från mig till dig. I normala fall brukar det innehålla lite tips om hur du kan göra ditt liv lite bättre, om du väljer det. Men jag kände att jag ville tala om vad som är på gång inom Vita Guide Coach under 2017.

Ha det bra.

 

Uffe