Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

December-18

Summering av 2018

 

2018 passerade utan större överraskningar för mig. En hel del fick jag vara med om. En del planerat och en del oplanerat. Det har blivit en hel del arbete men det tillhör det roliga. En underbar semesterresa till Norge på motorcykeln kommer att ligga kvar varmt i mitt minne. Det var en skön resa. Även resan till Polen kommer att finnas kvar för evigt. Inte en lika trevlig resa som till Norge men så otroligt lärorik. Visst resesällskapet var trevligt och vi såg mycket av Krakow men även koncentrationsläger. Det blev inge längre turer med båten i år och det är ok. En del turer blev det i alla fall och de var trevliga och äventyrliga. Vi hittade ett nytt ställe att lägga till på för natten som var riktigt mysigt.

Ja, det var en del av mitt 2018 på min privata sida. Det är så jag brukar göra. Backa bandet något och minnas det som var trevligt. Resten får komma med som lärdomar och erfarenheter. Typ en inventering av vad som hände under året som gått. Att jag gjort misstag under året är helt korrekt. Det vet jag med mig. Det är viktigt att lära sig av det och gå vidare och inte älta det i all oändlighet. För varje gång du ältar det så läggs det mer och mer i ditt medvetande och du riskerar att inte koma ihåg allt som var bra under året.

Vad för bra saker hände under ditt 2018? Vad bär du med dig in i 2019?

 

Om du vill kan du göra det strukturerat för att hjälpa dig komma ihåg.

 

Tänk på januari. Vad gjorde du i januari? Om du inte minns, kolla i din kalender om det finns någon anteckning där. Se om du kan minnas något som var bra i januari. Sedan går du vidare för varje månad till och med november. December har ju precis startat så den månaden kan du ta med nästa gång om du vill. När du sedan gått igenom varje månad så tänk tillbaka på varje bra sak du varit med om. Det kan vara stora saker och det kan vara små saker. T.ex. X bjöd dig på en glass eller du vann på tipset eller precis vad som helst som var bra för dig, stort som smått.

Månad Vad gjorde jag? Vad var bra?
Januari Qwertyp Asdfg
Februari    
osv    

 

För mig ger det massor att summera det år som gått. Ger mig också en möjlighet att känna in den känslan det gav när jag gjorde det som jag gjorde som exempelvis när vi kom upp ovanför trädgränsen till en liten by i Norge. Fantastisk vy.

 

 

Uffe