Warning: Attempt to read property "category" on null in /customers/2/7/2/vitaguidecoach.se/httpd.www/wp-content/plugins/dynamic-widgets/mods/wpec_module.php on line 49

Maj-18

Hur ska du göra?

  1. Det finns det tillfällen i livet då du tvekat vad du ska göra. Du har två val men vet inte vilket och inget av valen känns varken mer eller mindre rätt eller fel. Hur ska du göra?
  2. Det finns säkerligen tillfällen i ditt liv då du ställts inför två val. Det ena vill du göra men det kan ha negativa konsekvenser om alla bitar inte faller på plats. Det andra valet är att fortsätta som vanligt och göra det du alltid gjort och därmed inte heller vinna något.

Hur tänker du i sådana här situationer?

För det är ju så att i det första fallet som jag beskrev så kommer du troligen undra hur det hade blivit om du gjort det andra valet. Vad hade hänt då?

I det andra fallet så kanske du ångrar valet att fortsätta som vanligt och drömt vidare om hur det skulle kunnat bli om du gjort om du valt det andra valet.

För en tanke kan komma upp: ”Tänk om jag gjort så istället, då hade det säkert blivit annorlunda.” Ja, det kanske hade blivit annorlunda och kanske till och med bättre om du gjort på ett annat vis men nu gjorde du inte det utan gjorde ett val i den stunden som förde dig till den plats eller tid där du är just nu.

Nu tror du säkert att jag kommer med svaret på hur du ska göra men det gör jag inte. För jag har inte det svaret. Men jag har ett förslag på en lösning.

Gör ett av valen, spela dina kort rätt och ge ditt val en chans. Strunta i att fundera på hur det skulle bli om du gjort annorlunda för du har redan gjort ditt val och det valet är ofta oåterkalleligt. Lev med ditt val och ta ansvar för dig och val i det valet.

 

Uffe